SEO optimering

SEO

Tegnet mand i jakkesæt snakker SEO
SEO behøver ikke bare at være sort snak

Lad os starte med det helt grundlæggende. Hvad er i grunden egentligt SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, eller på godt dansk Søgemaskineoptimering. Det er egentligt blot kunsten at få de hjemmeside til at være blandt de første i resultater når folk søger efter dig. Det er meget vigtigt da al erfaring viser at langt de fleste besøgende til din hjemmeside kommer til dig fra en google-søgning. En god placering i søgemaskinen er derfor essentiel hvis du vil tiltrække besøgende til din hjemmeside. Det kan sammenlignes med forskellen mellem at have din butik placeret midt på strøget, og have en butik i en sidegade. Hvis du får mere trafik, så skulle det også gerne resultater i en øget omsætning.

Så langt så godt. SEO i sig selv er altså ikke særligt svært at forstå.

Desværre så bliver det typisk en smule mere kompliceret, da folk som regel ikke søger direkte efter dig, men er på udkig efter det du udbyder, eller de produkter du sælger.

Eksempelvis hvis du er den stolte indehaver af forretningen MinTøjbutik, så betyder det ikke så meget at du ligger nummer 1, når folk søger efter MinTøjbutik. I stedet vil det være langt bedre at MinTøjbutik dukker op som et af de første resultater hvis en person søger efter et par bukser.

Der er mange ting der påvirker hvordan du er placeret i Googles hierarki. Desværre så vil Google ikke særligt afsløre præcist hvad der foregår ned i deres motorrum. Det er her at vi her på Inworks kan komme ind og hjælpe. Vi har mange års praktisk erfaring i hvordan vi kan forbedre din placering Google, og derved give din hjemmeside ekstra trafik, hvilket også gerne skulle resultere i en øget omsætning.

Er SEO optimering relevant for dig?

Det er virkelig de færreste hjemmesider, som ikke vil have gavn af SEO optimering. I bund og grund afgøres det af, om din forretning henvender sig til et opsøgende kundesegment? Hvis dette er tilfældet, bør du absolut ikke tøve med, fra dette øjeblik, at tage SEO yderst alvorligt.

Du kan jo starte med at klikke her for at hoppe over til vores guide, med ni råd til gratis SEO optimering.

Hvad er SEO ikke?

SEO handler udelukkende om at optimer sin hjemmeside. Der er mange tips og tricks, hvordan man præcist gør det. Du kan begynde med at læse vores egen guide, som du kan finde her. Men hvad det ikke handler om, er at gå ud og købe en masse reklamer.

Reklamer kan afgjort være et værdifuldt redskab, til at skabe synlighed for din hjemmeside.

Men, vidste du at en god SEO faktisk kan være en bedre markedsføringskanal end reklame når det kommer til at gøre din hjemmeside eller butik synligt på internettet.

Inworks, SEO bureauet, som giver dig mere omsætning!

Alt det her kan sikkert virke som en stor mundfuld, både at komme i gang med, men også at sætte sig ind.

Det er derfor heldigt at du kan bruge os til at gøre det. Hos Inworks har vi mange års erfaring med at forøge din hjemmesides synlighed. Efter du har hyret os, så går vi ind i tæt samarbejde med dig, og sammen finder vi ud af hvad der vil være bedst for lige netop din situation.

Vi bruger professionelle værktøjer til at bestemmer, hvor præcist det kan betale sig at sætte ind.


Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Google Analytics

Google analytics banner logo

Google Analytics er et af det værktøjer vi gør brug af når vi skal finde ud af hvor bedst kan betale sig at sætte ind.

Med det kan vi blandt andet, få en detaljeret gennemgang, hvem der har besøgt din hjemmegang. Hvor de kommer de fra .

Alt det er med til at informere os om præcist hvor vi sammen skal sætte ind.

Links er en stor del af søgemaskineoptimering!

At få flere links til din hjemmeside eller webshop er vigtigt for din søgemaskineoptimering.
Google vurderer ud fra din linkbuilding hvor stor værdi din side har. Linkbuilding er også pressemeddelelser og sociale medier som er med til at skabe skabe flere links på den helt rigtige måde.