Inworks tilbyder individuelle og skæddersyede webshop løsninger med online betaling. Nemt og enkelt hvor du får din egen webshop butik med login via et admin modul. Slip for at oprette varer, vi kan indlæse fra næsten alle filer. Få en fast pris inden du går i gang. E-Shop løsningerne tilbydes med en simpel CMS skabelon og op til mere avancerede udgaver.


Vi bruger forskellige løsninger såsom Magento, Prestoshop, Opencart, Cs Cart og udvikler også webshops efter kundens ønsker. Derudover sørger vi også for at der bliver sat en betalingsgateway på butikken. Det vil sige at vi sørger for at besøgende i butikken kan betale med Dankort, Visa, Mobilpay eller andet kunden måtte ønske. Inden vi overdrage et projekt, så sørger vi selvfølgelig at du som kunde for et grundigt kursus i hvordan det hele fungerer, så selv kan betjene butikken.

Det hele foregår personligt.

HUSK

Få styr på Google optimering på din hjemmeside. Undersøgelser viser nemlig at 90 % af alle brugere online starter med en google søgning, for hurtigt at kunne finde den information man mangler.

Hvad er en Webshop?

Prestasho and Woocommerce Logo's

En webshop er en webside, som bruges til bestilling af varer hos en leverandør online. I en webshop kan man normalt finde de samme oplysninger om produkt og service, som i en fysisk butik. Den eneste forskel er at man ikke har mulighed for at røre ved produktet fysisk.

En webshop kan anvendes både imellem virksomheder, og mellem virksomheder og forbruger.

Betaling i webshops kan ske ved fakturering, men på markedet sker betaling typisk med kreditkort gennem en betalingsgateway.
Inworks.dk tilbyder også betalingsgateway.

Tjek om dit nye domæne er ledigt