Hjemmeside

Din nye hjemmesidepartner

Køb en hjemmeside hos Inworks.dk, og vi integrerer dit ønskede design i et brugervenligt CMS system eller ren kodning. Vi laver både webdesign, logo design og optimerer din hjemmeside.

Vi kan også re-designe dit eksisterende website. Vi bruger forskellige CMS systemer, såsom wordpress, joomla, og mange flere. Hos hos er kunden i fokus. Jeres ønske er vores udfordringer.

HUSK

Få styr på Google optimering på din hjemmeside. Undersøgelser viser nemlig at 90 % af alle brugere online starter med en google søgning, for hurtigt at kunne finde den information man mangler.

Ny hjemmeside til virksomheder og private

Vi tilbyder professionelle hjemmesider til virksomheder eller private. Vælg færdigt design eller få en special designet, efter jeres ønske. Altid personlig service hos Inworks.dk.

Alle hjemmesider laves i et CMS system som er nem at opdatere.
Den mest enkle form for websted er sammensat af websider, der er skrevet i HTML, der normalt læses i en browser. Helt grundlæggende kan HTML-siden indeholde tekst og billeder, men dertil kan der været indlejret forskellige andre medieformater (lyd, video, små programmer, animationer mv.), som browseren (Internet Explore, Google Chrome, Firefox. og Safari) via plugins kan afspille som en del af den enkelte sides indhold.

En CMS hjemmeside gør det lettere at oprette dokumenter og anden information på et site. Alle CMS systemer har et admin modul, som gør det nemt at holde sin side opdateret uden at man skal kunne programmere for at bruge sin hjemmeside.

Wordpress and Joomla Logo's

Tjek om dit nye domæne er ledigt